Kirjautuminen, käyttäjätili ja salasana


Tältä sivulta löydät vastauksia yleisimpiin käyttäjätiliin ja sen asetuksiin liittyviin kysymyksiin.

Jos et löydä sivustolta etsimääsi vastausta, voit ottaa yhteyttä asiakastukeemme sivun oikeasta laidasta löytyvällä lomakkeella.

Missä voin kirjautua sisään järjestelmään?

Yksittäinen käyttäjäOrganisaatio
Jos olet ostanut käyttöoikeuden Valuatumin järjestelmään henkilökohtaisesti, kirjautumisosoite on [tähän url] ellei toisin ole sovittu. Voit tarvittaessa tarkistaa osoitteen vahvistusviestistä, jonka sait tilauksen yhteydessä [vai voitko, kai siinä jotain lukee?].
Jos sinulla on käyttöoikeus Valuatumin järjestelmään organisaatiosi kautta, kirjautumisosoite on ensisijaisesti muotoa
<asiakasorganisaation nimi>.valuatum.com.
Jos kirjautumisosoitteen kanssa on epäselvyyksiä, ota ensisijaisesti yhteyttä oman organisaatiosi vastuuhenkilöön.

Miten saan selville käyttäjätunnukseni ja salasanani?

Yksittäinen käyttäjäOrganisaatio

Käyttäjätunnus ja salasana on toimitettu sinulle tilausvahvistuksen yhteydessä. Tarkista siis ensin sähköpostitse vastaanottamasi vahvistusviesti. Jos et löydä käyttäjätietojasi, ota yhteyttä Valuatumin asiakastukeen.

Laajemmilla asiakasorganisaatioilla on yleensä nimetty Valuatum-järjestelmänvalvoja, joka vastaa käyttäjätunnusten hallinnoinnista. Ole ensisijaisesti yhteydessä oman organisaatiosi vastuuhenkilöön. Jos tunnusten kanssa tulee epäselvyyksiä, voit ottaa yhteyttä myös suoraan Valuatumin asiakastukeen.

Olen unohtanut salasanani/käyttäjätunnukseni. Mitä teen?

Yksittäinen käyttäjäOrganisaatio

Jos olet unohtanut salasanasi, saat luotua uuden klikkaamalla linkkiä “Olen unohtanut salasanani”.

login_forgotpassword

Syötä käyttäjätunnuksesi ja klikkaa “Lähetä”. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, syötä käyttäjätiliin liitetty sähköpostiosoite. Saat sähköpostitse linkin uuden salasanan luomiseen. Jos uuden salasanan luominen ei onnistu, ota yhteyttä Valuatumin asiakastukeen.

forgotpassword

Laajemmilla asiakasorganisaatioilla on yleensä nimetty Valuatum-järjestelmänvalvoja, joka vastaa käyttäjätunnusten hallinnoinnista. Ole ensisijaisesti yhteydessä oman organisaatiosi vastuuhenkilöön. Jos tunnusten kanssa tulee epäselvyyksiä, voit ottaa yhteyttä myös suoraan Valuatumin asiakastukeen.

Miten voin vaihtaa salasanani?

arvmäär_omat_tiedot_salasan
Salasanan vaihtaminen tapahtuu päävalikon “Omat tiedot” -sivun “Salasana”-välilehden kautta. Syötä ensin vanha salasanasi ja sen jälkeen uusi salasana molempiin sille varattuihin kenttiin. Klikkaa tämän jälkeen “Päivitä”.

Jos vanha salasana on syötetty väärin tai uusi salasana ei ole sama molemmissa kentissä, järjestelmä antaa virheilmoituksen, eikä salasana muutu.